Kärleksresa till Gotland.

Bloggfamiljen.se/lifestyle har de en tävling just nu där man kan vinna en kärleksresa till Gotland med boende på ett fantastsikt fint hotell.

Jag har aldrig varit på Gotland men Daniel har, han gjorde sin militärtjänst där och pratar ofta om hur vackert det var där. Jag skulle gärna uppleva Gotland tillsammans med honom så det inte bara är lumparhistorier som jag får höra varje gång Gotland kommer på tal ; )

Skulle vara så mysigt att få åka iväg bara vi två, blir ju inte så ofta som vi har tid bara för varandra och efter 10 år börjar det bli läge att jobba på förhållandet känner jag. Dagarna går i ett, veckorna, månaderna och vi gör inget bara med eller för varandra. Man vill ju göra vad man kan och orkar för barnen och det är så lätt att glömma bort varandra. Men jag har börjat inse att det nog är dags att ta tag i vårt förhållande med, vill inte att den dagen killarna flyttat ut inser vi att vi inte har något gemensamt längre. Fy va hemskt! Nä, nu får vi skärpa till oss, inte ta varandra för givet, eller hur?

Visste du att det finns 92 medeltida kyrkor på Gotland`? Jag läste det just på Totthtelvisby.se, 92 stycken!? Det är ju galet mycket är det inte?

God natt på dig : )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s