VAB och slöa salamandrar.

Idag blev jag hemma med Ville. Han kom över till vår säng vid halv fyra i natt och var ledsen över att ögat klibbat igen och det såg inte alls kul ut i morse, jättesvullet så han fick sovmorgon och vaknade inte förrän 8:30. Skönt för honom!

Hela morgonen ägnade jag åt att försöka livrädda Max salamandrar som inte verkar må helt bra… Den ena är nog så nära död man kan vara är jag rädd och den andra finns det nog lite hopp om, trots att jag inte lyckats se dom äta någonting sedan förra onsdagen då de flyttade in…

Fick lite panik i morse och tog upp dom i en liten skål där jag bombade med mat åt dom men kunde inte se att de tog en enda munsbit… den lilla rör sig inte ens och det är massor av gånger jag trott den varit död, men så rör den på sig lite, lite..

Har startat en forumtråd på Zoopet.se för att förhoppningsvis få råd vad man kan göra…

Otroligt ledsamt är det iaf. Jag blir alldeles stel och konstig när jag tänker på att jag ska måsta ta i ett dött djur…

Har inte berättat att D fick ett mejl från Hedwigs (vår förra katt som är en Helig Birma) nya matte att hon måste byta hem igen… tydligen har hon börjat attackera sonen utan orsak. Låter jättekonstigt, men är det så så behöver hon såklart ett nytt hem.

Om en stund kommer Max hem från skolan. Då ska jag försöka få med mig båda sönerna ner till Spånga för att kompletteringshandla lite. Nu ska jag passa på att bara slappa, är skönt att vab’a ibland.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s