Fönsterputs och cykelträning.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Jag sov till 9, så himla skönt! Daniel klev upp före och bjöd på nybakade scones med mandel och valnötter. Mums.

Grannkillen Felix kom över för att leka med Ville så de försvann upp på rummet och sen såg vi inte till dom förrän det var lunch. De leker så himla bra ihop, är jättekul och så bor han bara 2 hus bort. Bättre kan det väl knappast bli. Max leker jättemycket med hans storebror med vilken han spelar tennis med och går i samma klass.

Daniel tog tag i att tvätta fönstren på nedervåningen så nu ser vi ut, blir en himla skillnad, men fy va jobbigt det är. Ville hjälpte till och tog spegeldörrarna i hallen : )

Jag gick ut med Ville för att träna cykla utan stödhjul. Han har varit så otroligt seg med att komma igång och våga cykla utan stöd. Max cyklade utan när han var 4. Felix är tydligen likadan, eller kanske till å med värre än Ville. Ville kund eju faktiskt cykla till å från dagis i somras, men blev rädd och gav upp. Men nu är han på gång igen! Lite mutor brukar hjälpa så nu har jag lovat att om han cyklar i en hel vecka själv så ska vi åka till leksaksaffären och köpa något som han vill ha. Idag lutade det åt Littlest Pet Shop-figur.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s