Facebook, cykel och födelsemärken.

Nu har jag jobbat 2 hela dagar nästan helt och fullt med våra Facebooksidor och den fototävling som vi startade igår. Även fredagen ägnades till viss del åt att jaga projektledaren på vår byrå. Det var meningen att tävlingen skulle kommit ut till lunch men det var vissa tekniska problem som var tvungen att lösas. Utvecklarna vara inte klara förrän vid åttatiden igår kväll.

All min tid har gått åt till jobbet och barnen de här dagarna så bloggen har fått vila.

Både jag och barnen har riktiga vårkänslor nu och känner inte alls igen vårdepression som det pratas om. Dom är piggare på kvällarna och får också vara uppe längre. Tycker att de kommer upp lättare på morgonen med, inte lika mycket tjat. Åtminstone Max är kvick upp på morgonen.

Dom vill vara ute hela kvällarna och idag köpte jag varsin innebandyklubba åt dom vilket var väldigt uppskattat! Allt som får dom att välja utelek framför tv och dator uppmuntras här hemma : )

Ville fortsätter med sin träning att cykla utan stödhjul. Vi har ett jättebra tips för andra som behöver lite hjälp med balansen. Spänn på en ryggsäck som sitter bra, gärna med bröstspänne så kan föräldern hålla en hand i öglan. Villes Everest rygga är perfekt.

Det verkar även gå bättre att cykla på grus, alltså inte grus som ligger på asfalt ; ) Vet inte varför med det blir kanske mer motstånd? Han behöver träna på starten, det är det svåraste för honom. När han lärt sig cykla ska vi åka till leksaksaffären och så ska han få välja en sak, nu verkar det luta åt en Bakugan.

Ville tar en tupplur i eftermiddagssolen och tar sedan en cykeltur med ryggan på.

På torsdag har jag fått till på Vårdcentralen för att kolla upp mina födelsemärken. Upptäckte för 2 veckor sedan att ett av mina födelsemärken såg annorlunda ut. Svullet liksom. Misstänkte att jag kanske fått en finne där under så jag har avvaktat, men nu har det så lång tid att det inte borde kunna vara det.

Läskigt med hudcancer… läskigt med cancer… jag HATAR cancer!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s