Valborgsmässoafton.

Vid middagen verkade det inte som killarna skulle orka åka och titta på någon brasa, båda var så trötta och orkade inte äta, men av någon mystisk anledning gick det jättebra att äta lördagsgodiset efteråt. Hur kan det vara möjligt..? ; )

Det är ju bara Valborg en gång per år så vi bestämde oss ändå för att ta bussen till Vällingby för att spana in sista april-firandet där.

Sedan vi flyttade ifrån Björkhagen så jämför vi alla brasor med Björkhagen/Kärrtorps tillställning som var otroligt bra. Kärrtorps scouterna arrangerar på Nytorpsgärde så fint med karusell a´la nature (dvs inget plåtskrot med dunka-dunka musik och blink-blink), lotteristånd, grillkorv, live musik och en megastor brasa.

Max och Ville satsade 10 kr vardera på chokladhjulet och Max nummer vann en Dumlepåse : ) Ville fick fiska i fiksdammen och som avslutning fick de var sin sockervadd. Sockershockade och iskalla fick de tina upp sig med ett varmt bad när vi kom hem innan de hoppade i sina sängar.

Max ligger och lyssnar på sporten på sin iPod, Sverige spelar mot Norge. Ser inget vidare ut för Sveriges del, oavgjort och till förlängning. Jag orkar inte titta på eländet…

Imorgon har vi städdag i föreningen, men jag ska skjutsa Ville till Lekpalatset i Järfälla där hans dagiskompis Leo har kalas. Jag tar med mig Max och betalar in honom så kan jag sitta och läsa eller nå’t under tiden medans D krattar och skurar soprummet ; )

Nu ska det svullas ostkrokar och kolla på Wrestler som går på svt2, hoppas du haft/har en trevlig Valborg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s