Födelsedagskalas förberedelser, nu igen…

Så var det dags igen då. Känns som det var alldeles nyss Max hade kalas och nu är det Villes tur till helgen. Kalasvimplarna hänger till och med kvar i köket…!

Ville har bjudit 13 dagiskompisar och 1 granne. Jag hoppas det blir fint väder så vi kan duka upp långbord på uteplatsen för alla skräniga 5½-6 åringar.

Vi har fortfarande inte bestämt hur skattjakten ska gå till, men att vi ska ha det är klart. Jag föreslog för Ville att vi skulle ha skålar med olika sorters godis och så skulle alla få var sin påsa att fylla med 20 av sina favoriter. Några kanske baar gillar choklad, andra bara sega godisar. Vore inte det smart?

Istället för tårta blir det Amerikansk Cheescake, det är en favorit här hemma, sedan vet jag inte mer än så länge.

På lördag kommer D’s föräldrar och storebror med familj för att fira alla födelsedagsbarn. Svärfar fyller år den 18, Ville den 22 och kusin Mira 25.  Oktober är en lika födelsedagsfylld månad i våra släkter, märkligt att det blir så. Min svägerska ska ta med Änglapaj (svärmors hemliga recept) och vi tänkte bjuda på grillade hemmagjorda hamburgare med sallad för de som inte vill ha pommes.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s