Uteplatsen: Dag 4 – Fördiggrävt.

Klockan är halv tolv och äntligen får vi krypa till kojs. Det har varit en slitdag idag med och som tur var fick vi hjälp av D’s bror att gräva då D själv sett ut som en krokig ostkrok i ryggen hela dagen och inte kunnat ta ett spadtag. Så jag och Mattias har slitit och D varit arbetsledare ; )

Nu är grävandet klart och nu ska vi bara hitta billigaste leverantör av sättsand, plattor och allt som hör till. D ska ringa runt imorgon.

Kvällen har vi ägnat åt att räkna och räkna på hur många kvadrat kantlister vi behöver och hur mycket sand vi Måste beställa. Vill ju inte gärna få en halv kubik sättsand över…

20110604-234016.jpg

Imorgon ska jag ta tag i häcken hade jag tänkt mig. Den behöver trimmas. Ingen vila, ingen ro. Det är så härligt att få göra lite kroppsarbete utomhus!

Nå’t skoj med barnen måste vi också göra. Kanske kan vi ta en sväng till Villes träd som han tillsammans ned sin dagisgrupp bestående av 12 sexåringar besökt varje onsdag hela den här terminen. Älgetträdet har dom döpt det till efter namnet på gruppen som heter just Älgarna. : )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s