Eric Saade wannabe.

Alltså jag bara måste visa Villes uppträdande från sommarfesten idag! Han chockade oss med att han ensam sjöng/mimade till Popular med 6 kompisar bakom som dansade. Våran lillkille som inte alls är en showkille på så sätt, utan är rätt blyg inför folkmassor frontade och gjorde riktigt coola moves : D

Var dom inte duktiga! Dom hade haft ett enda genrep, jag är så impad. Och bästa fröken Marie som koreograf är ju oslagbart.

Ville, Arvid och Viggo tar sig ett ärevarv runt gården, uppfyllda av alla applåder och visslingar.

Först sjöng alla barnen några klassiska sommarsånger. Ville under den blå högre ballongen i vitt linne och svart väst.

5 reaktioner till “Eric Saade wannabe.”

 1. Men ååååå vad sött!!!!

  Eric Saade rules får man ju lov att säga. Jag vet nog inte en enda dagisunge som inte älskar honom. Om det är vad han önskade vet jag inte hahaha.

  Supersöt son :D

  Gilla

  1. Nja. Iofs köper 6-åringar skivor (får av sina föräldrar), men annars önskade han nog att groupisarna skulle vara en 10 år äldre ; )

   Gilla

 2. Men va duktig han var!! ja det där var stort gjort att stå inför såå många människor på en avslutning & göra ett sånt coolt framträdande=) Tillan kommer att titta på den där filmen många gånger *ler* Saade det är en riktig barnfavorit & han e ju så söt ;P Var det lite vemodigt att vara på den sista dagisavslutningen? Pussa killarna från oss // L8

  Gilla

  1. Jag det känns lite vemodigt… Tycker alltid att man inser hur himla bra det, vilken toppenpersonal osv varit när är dags att sluta, men så ska det väl vara :-)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s