Vart tog regnet vägen?

Jag hade ju blivit lovad regn idag men det kom ju inget. Istället blev det jättefint och till å med varmt på eftermiddagen, så vid 16 när jag var hemma efter alla ärenden så sken solen på oss när vi fyllde i våra kanter med jord och stödde ut gräsfrön.

Stenbolaget köpte vi inte bara 5 meter kantsten och trappsteg utan också en pizzastenplatta för 199 kr som vi passade på att inviga till middagen, så idag blev det hemgjord pizza på dinkeldeg, fantastiskt gott! Vet inte hur mycket stenen bidrog till den goda smaken och botten, men inte gjorde den det sämre iaf : )

Efter middagen kom grannarna M&M över med barnen Jonatan och Felix som btw båda går i våra killars klasser, för att skåla in vår uteplats. Den är ju inte riktigt färdig än… men då får vi ju tillfälle att fira en gång till senare ; ) Dom har precis gått hem nu och klockan är midnatt. Max somnade, kors i taket, i sin säng efter att han och Jonatan kollat på Harry Potter 5 på Max dator. Småkillarna Ville och Felix höll igång längst.

Nu är det nog dax för mig och D att gå och lägga oss med, mina ögonlock är tunga som bly.

Imorgon blir det inget fogande, det är hårdfog som stelnar när man tillsätter vatten så plattorna måste vara helt torra och så får det ju inte komma en enda gnutta regn förrän det är klart. Men vi kanske kan fixa med kantstenen om det är lite skurar, för imorgon borde det banne mig bli regn om man tittar på väderprognosen, men vi får väl se : )

Hoppas du haft en skön lördag, sov gott.

Annonser

One thought on “Vart tog regnet vägen?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s