Hårsang, fast det heter egentligen Hörsång.

Hur det kommer dig att alla säger Hårsang (med sch’e ljud) fast det klart och tydligt står Hörsång på vägskyltarna vete tusan, där spenderade vi iaf vår dag på havsbadet. Pappa och Irene följde också med och Malla, Sofia och Tobias, min lillebrors sambo och barn.

Det är jättelånggrunt och där var vattnet varmt och skönt men lite längre ut inte lika. : )

Vi åkte hem strax efter tre och la oss och slappade en stund innan det bjöds på middag. Efter god mat hade jag lektion med pappa i hur man bifogar en fil i ett mejl och hur han ska använda Word-mallen som jag mejlat honom i förra veckan. : )


Pekfingervalsen går bra det också, men inte så fort ; )

Imorgon åker vi hem. Först en sväng till mamma på hennes jobb gör att kramas hejdå och sedan styr vi mot syster i Sundsvall och passar på att tigga lunch innan vi tar de 40 milen som är kvar till radhuset i Spånga. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. : )

Vi har verkligen haft toppenväder den här gången, iofs brukar Höga-Kusten ha bättre men ibland är inte temperaturen tillräcklig.

Det är en hel utflykter jag hade velat hinna med, men vi har prioriterat badstränder istället. Nästa gång blir det Barsta, Bönhamn, kanske Ulvön eller utsiktspunkten i Norrfällsviken ut mot Ulvön. Burtjärn hade varit kul att återuppleva också… ; )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s