Hemma i radhuset.

Igår kväll kom vi hem till vårt fina radhus. Vi åkte vid halv tolv från papps men var inte hemma förrän vid åtta på kvällen och det är ”bara” 50 mil. Men vi gjorde 4 stopp på vägen så det förklarar saken. Först åkte vi till mamma på Mjälloms Tunnbrödsbageri för att säga hej då och fick oss ett studiebesök inne i bageriet. Jättespännande tyckte barnen! Robotarna är ascoola. : )

Nästa stopp blev i Sundsvall hos syster som bjöd oss på lunch och killarna busade igång sin lill-kusin så det blev ett och annat blåmärke… Tack Lotta för lunchen!

Eftersom vädret var så fint gjorde vi ett stopp vid Ångersjön där det finns en camping och liten restaurang, men framförallt en jättefin sjö där vi svalkade oss och tog en glass.

Ville vid Ångersjön.

Sista stoppet blev Statoil och MAX i Uppsala där vi i tog ännu en ”nyttig” middag, not! Men gott var det : ) Jag testade den nya nachoburgaren och den var riktigt god!

Max på Max.

Tycker MAX restauranger har så sjysst inredning, i turkos och orange. Och maten är godare än Mc D med.

När vi kom hem cirklade polishelikoptrar över vårt område och tydligen var de på spaning efter 2 yngre män som knivrånad tre personer nere vid vår pendelstation. Fy va läskigt! Barnen tyckte så klart det var jättespännande men vi tvingade in dom och låste om oss. Vem vet, i en trängd situation kanske de skulle få för sig att ta ett barn i gisslan… Allt känns möjligt efter Utöya…

Nu ligger jag och solar på vår baksida innan de andra i familjen behagar kliva upp. Det ska bli kanonväder idag så jag hoppas, hoppas vi lyckas dra med oss killarna på en badutflykt, kanske Dalarö.

Vad hittar du på idag?

20110803-102456.jpg
Vår gräsmatta ser mer ut dom en lägda…(=typ åker på norrländska)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s