Sol, sol och ännu mera sol!

Vilket galet fantastiskt väder vi haft de här dagarna! Tror knappt det är sant. Barnen är så trötta på att åka till stranden varje dag och vill verklige inte, men mamma och pappa bestämmer ; )

Igår blev det Maltesholmsbadet men Max lyckades få tag på sin kompis Filip och fick vara hos honom istället. Han var så lycklig!

Idag översandar vädret oss och strålade lika mycket som igår och då kunde vi ju inte bara vara hemma så vi släpade med oss killarna till samma strandbad igen, men det blev ett lite kortare besök idag. Det blåste en del, Ville blev stucken av en geting under foten så han satt ned foten på en isklamp nästan hela tiden och dom ville inte alls bada.

Men vad gör det, jag bättrade på brännan lite till ; )

Imorgon ska vi vara hemma. Behöver städas om inte annat…

Ikväll var jag med Ville och såg Cars 2 på biografen Fontänen i Vällingby.

20110805-222337.jpg
Jag tyckte filmen var jätteseg och storyn för komplicerad för en 6 åring, kanske om han ser den en gång till att han hänger med, men han tyckte själv att sen var superbra, och det är ju huvudsaken. : )

Blir lite tjatigt när vi bara badar och solar varje dag, men så är det semester också. : ) Får se pm vi hinner med ett besök på Tom Titts experiment innan Londonresan nästa fredag och förhoppningsvis lite andra aktiviteter med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s