Heldag på Tom Tits Experiment.

Oj vilken dag det blev!

D ringde till slut vårdcentralen för sin rygg som han haft ont i i 2 månader. Han blev erbjuden en ”korttid” (tror det är typ 15 minuter) idag kl 11. Han höll på att tacka nej till tiden idag eftersom vi planerat in resan till Tom Tits i Södertälje, men jag tyckte det var lika bra att han tog den nu, så vi andra väntade i bilen medan han var inne. Nu har han fått någon medicin som är muskelavslappnande som han kan kombinera med Voltaren som smärtlindrar. Sedan bar det av till Södertälje där vi blev kvar till halv sex!

Det finns så otroligt mycket att göra på det där stället att jag hade ont i huvudet efter en halvtimme. Max for runt som en galning och Ville han skulle göra allt som handlar om pusslande, ex plocka ihop och isär alla människoorgan, hjärnan eller ett kvinnobröst..!

Jag kan verkligen rekommendera Tom Tits för alla med barn från kanske 3-4 och uppåt. Men det kostar en bra slant. Inträde för en familj går på 595 kronor. Vi åt lunchbuffén 110 kr/vuxen och 70 kr/barn. Sedan blev det en fika också för att fylla på med lite energi som gick på någon hundring så en 1000-lapp får man räkna med. Det finns en jättefin shop också, som vi otroligt nog klarade oss ifrån att handla i, men de har massor av roliga saker så där kan man lätt spendera några fler kronor.

Nu får vi äta vatten och bröd tills vi åker på Englandssemestern på fredag. ; )

Det känns så tråkigt att den där sommarvärmen som vi fick känna på i förra veckan verkar vara helt borta nu… Vi blev så förvånade när vi gick in till Spånga häromdagen när vi såg massor av gula löv på marken. Är inte det lite väl tidigt??

Här kommer ett gäng bilder från dagen:

Jag i bilen när vi väntade på D som var inne på vårdcentralen.

Ville har precis plockat ihop en hjärna, en hjärnkirurg i familjen vore inte helt fel.

Daniel försökte sig på stvärtemotcykeln, gick inte så bra : )

En av Villes favoriter, ett hål i marken som blåser upp luft och får badbollen att sväva.

Max favorit där man fyller en pet-flaska med vatten till hälften, sätter fast den, pumpar upp trycket och…

…avfyrar!

Vi väntade på att Max skulle tröttna på flaskexperimentet.

Ville vattenexperimenterar.

Max älskade att stå i orkanblåsten! (Jag och halva Ville i bakgrunden)

Annonser

5 reaktioner till “Heldag på Tom Tits Experiment.”

 1. Kul! Så trist att det alltid ska vara så dyrt. Att man som vuxen får betala här kan jag köpa, det är ju ändå kul, men som på Junibacken… Jag menar, hur kul är det att leka där? Vi borde istället få rabatt för att vi orkar stå ut med allt skrik. (Vi är stammisar där så jag vet vad jag pratar om haha)
  Sugen på Tom Tits nu (något Richard för övrigt tycker är väldigt kul.. Att det heter Tits alltså)

  Gilla

  1. Ha, ha. Tom’s tits skulle det hetat. Har jag inte tänkt på. Ja, trist att det är så dyrt, håller med dig om Junibacken och att vuxna inte borde behöva betala, åtminstone inte MER än barnen. Samma på barnbio. Jag menar filmer som helt uppenbara är småbarnsfilmer där barnen är då små att de inte kan gå själva, då får man betala 95 – 110 kr för att sitta med…

   Gilla

  1. Ha, ha, ja eller hur. Har en hel del andra minst lika roliga. Tillan skulle gilla Tom Tits. Vi får ta det någon gång ni är och hälsar på : )

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s