Personlighetstest.

Ha, ha. Har precis genomfört ett personlighetstest för att kunna söka till en tjänst. Herregud vilka frågor! Det fanns ingen graderingsmöjlighet på svaren utan antingen Stämmer eller så Stämmer inte. Vi har skrattat gott här, men här är iaf analysen av mina svar som dök upp i min mejlkorg direkt efteråt. Tycker att de nog stämmer rätt bra ändå.

Dina resultat

  • Du verkar för det mesta vara duktig på att hjälpa och bistå andra i ditt arbete. Du ser andras behov och lyckas vara lagom tillgänglig för att hjälpa till vid behov utan att för den skull vara påträngande.
  • Det verkar som att du i många situationer arbetar bäst då det händer mycket under dagen och du gör flera saker samtidigt. Du upplever ofta att de roligaste arbetsdagarna är när de har fullt upp. Du föredrar att dra igång saker, snarare än att avsluta.
  • Du kommer nog igång med dina uppgifter på egen hand, men behöver ibland hjälp med att sätta igång med ditt jobb. Du kan bli inspirerad och motiverad av tävlingar om de känns vettiga.
  • Du verkar kunna anpassa dig till förändrade sociala situationer och arbetssätt och du känner dig för det mesta bekväm med ändrade planer och oplanerade händelser.
  • Du verkar tycka att det går bra att prata med främmande människor på ett avspänt sätt och du verkar kunna få andra att känna sig bekväma i ditt sällskap.

One thought on “Personlighetstest.”

  1. Stämmer jättebra, & jag känner oxå igen mig:) det är roligt & lärorikt att göra sånna där tester. Hoppas det går bra på fre. Du måste berätta hur det gick sen. Kram kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s