Barnfritt.

Jag och D har BF.

I söndags åkte vi till Strängnäs för att lämna barnen hos farmor och farfar under höstlovet. När man är ledig är det så mycket man ska göra så man inte får någon tid över…

I går, måndag gjorde vi bort ärenden i stan och strosade lite. Det blev så sent att vi slank in på Pizza Hut för att få i oss lite mat och vi var inte hemma förrän vid 21.

Idag åkte vi hem direkt men tog en sväng in på Spånga Järn för att kolla väggfärg. Vi ska måla om trapphuset och alla rum på mellanplan och vill ha en vit, matt färg. Hem kom vi med en ny postlåda som vi monterat upp ikväll. Den förra blev demolerad av snöplogen förra vintern så den vart helt skev och vind, så det var dags.

Det blev en HABO Classic svart för 395 kr. Billigt!

Tror vi kommer få Dagens ros av brevbäraren imorgon ; )

Imorgon har jag möten hela dagen…suck, och efter jobbet måste vi åka och veckohandla. D’s föräldrar kommer med barnen på torsdag för att hitta på något här i stan på fredag. Det lutar åt Palatset på Riddarholmen – det nya aktivitets hus likt Tom Tits fast annat fokus. Målgruppen är barn 6-12 år och man kan:

GÖRA FILM OCH RADIO I MEDIEVERKSTAN, HÄNGA I FOTOSTUDION, GÅ PÅ BIO, BLI TEATER-SMINKAD, HÄNGA I UPPFINNARLABBET, GREJA MED TEXTIL, GÅ PÅ SKRIVARWORKSHOP ELLER TRÄFFA FÖRFATTARE I BOKERIET, KOMPONERA I MUSIKVERKSTAN, LÄRA DIG SJUNGA, KLÄ UT DIG I KOSTYMERIET, SKAPA KONST I ATELJÉN, OCH SÅ KLART ÄTA SUPERSMARRIG MAT!

Verkar vara ett jättehäftigt ställe! Är avundsjuk! Vill också dit. : )

Gårdagens shopping.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s