#febphotoaday : 15 : Phone.

Mitt liv innan iPhonen… det är som mitt liv innan barn = helt innehållslöst ; )

Tyckte den här bilden blir lite cool när D’s spegelbild reflekterades i skärmen.

Idag jobbar jag hemifrån. Följde med Max till tandläkaren för att slipa ner en tand lite för att en av hans felplacerade i överkäken ska kunna växa fram lite. Men tanden ligger 7 mm för långt bak och det verkade inte som de trodde den skulle gå tillbaka helt själv. De togs fotografier som skulle skickas till tandregleringsspecialisten. Jag hoppas att det gör att göra något redan nu så han inte måste vänta 2 år till innan man kan börja justera tänderna, men tyvärr har han inte tappat 3:orna, alltså den tredje handen i ordningen från mitten räknat, och det lät som att det hade varit bra.

Vi får se : )

Idag har jag även styrt ihop en fin födelsedagspresent till min kära syster som fyller år nästa vecka. Fasen va  webbshoppar är kung! Angav hennes adress för leverans och kunde även skicka med en grattishälsning. Leverans om 1-2, arbetsdagar så hon kanske till å med får den innan helgen. Toppen när man som jag, tråkigt nog, bor så långt ifrån…

Annonser

2 reaktioner till “#febphotoaday : 15 : Phone.”

 1. Va! Är det en present på gång till mig?! Va spännande sis :D Var det hela marsmånad som johan skulle bo hos er, eller var det april?

  Gilla

  1. Yes vet du, kommer med brevbärarn inom kort ; )

   Johan kommer den 19/3 och hans praktik är 5 veckor, så innan 19 mars eller från den 21 april är det ledigt för nya gäster på vinden : )

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s