Maj, maj, måne.

Oj, nu är det redan maj. Shit va fort det går. Det har varit helt underbart att vara ledig fyra dagar så här. Och vädret hade knappast kunnat vara bättre. Eller lite varmare hade det ju kunnat vara men jag inbillar mig att det är bra om sommaren väntar lite på sig och inte bränner alla resurser inne midsommar. Tja, som sagt, jag inbillad mig det. ; )

Igår, måndag jobbade D halvdag och jag var ledig så jag och killarna tog sovmorgon för att sedan ta tåget in till stan. Vi tog en sväng till Orienteringsspecialisten som ligger uppe på Kungsbrotrappan, köpte mig en egen SI-pinne. Vi stannade en stund på lekplatsen som ligger där uppe innan vi gick och hälsade på D på jobbet.

Vi köpte hamburgare på MAX och satt oss i Kungsträdgården bland alla rosa körsbärsblommor. Efter en stund kom D och vi köpte oss årets första mjukglass. Det höll på att sluta som förra året, dvs efter att ha köat i säkert en halvtimme och väl framme vid kassan så var mjukglassen slut. Den här gången var maskinen inte klar, men på något sätt lyckades tjejen få ut färdig glass. Fast noisetten var slut förstås. ; /

Vid kl 20 gick vi upp till Gläntan för att titta på majbrasa. Det var första gången på flera år som det var Valborgsfirande i Spånga och det var otroligt mycket folk. Många var nog tacksamma att inte behöva ta bilen till brasan.

Idag tog vi cyklarna och trampade till en parklek en bit bort. Vi köpte med oss lite fika och frukt på Coop som vi åt på en filt i gräset.

En parentes men jag är så otroligt tacksam att ingen av oss har pollen- eller gräsallergi! Fy farao vad de lider den här tiden på året då vi andra njuter som mest…

Resten av dagen har jag tillbringat ute där jag flyttat tulpanlökar som hamnat galet vid omplanteringar i fjol, gödslat häckarna och flyttat en häckplanta för att göra en ny ingång på baksidan. Tror jag faktiskt fått lite färg i ansiktet idag också, mycket välbehövligt!

Vi har inte hunnit ladda över bilder från de här dagarna, men de kommer. : )

Hoppas du haft en härlig Valborg och första maj!

20120501-231703.jpg
http://pinterest.com/mariewiklund

Måste bara tipsa om Pinterest.com, superbra att kunna spara och tagga alla inspirationsbilder man hittar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s