Sommardag.

Idag blev det riktigt sommarväder! Vi blev helt överrumplade då morgonen började grå och regnig och tryckande värme. Men så helöt plötsligt så försvann molnen.

Efter en snabbstädning (medan det fortfarande var grått) tog vi på oss shorts och linne och knallade ner till boulbanorna nere vid Spånga centrum där vi tog oss några omgångar. Sedan lyxade vi till det med en glass som vi åt i parken vid Svandammen. Max och Ville passade på att bada benen. Ville blötte visst ner sig lite mer än bara benen : )

Ikväll kunde vi till å med sitta ute på baksidan och äta middag. Det är första gången i sommar tror jag. Förutom midsommar då, men då satt jag i långbyxor och jacka, inte linne och shorts.

Jag är så sugen på att köpa en sån där blå glassmaskin från OBH Nordica. Expert har rea så den kostar 349 kr. Har du testat den?

Daniel funderar på att köpa en våg som mäter kroppssammansättningen, dvs inte bara vikt utan även vätska, kroppsfett, muskel- och benmassa. 399 kr på CDON.com. Tja, vi ser ju vem som tänker på vad i vår familj… ; )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s