Begravning.

Imorse blev jag och Ville vittne till en dödsolycka på vår baksida. En liten fågel hade missbedömt och kraschat rakt in i vårt fönster och dött, så den låg där på bordet livlös. Vi anordnade en liten begravningsceremoni, Ville tyckte vi skulle skriva ”Vila i frid” på locket till asken och så grävde vi ner den i hörnet vid ena rabatten. Ville spikade ihop ett kors och la en ros. Sedan satt han en liten stund där tyst vid den lilla graven och funderade.

En stor händelse för både Ville och mig som var tvungen att ta i ett dött djur. Jag får lite småpanik av döda djur, blir liksom helt stel i kroppen bara av tanken av att röra vid ett dött djur. Även en akvariefisk… ; )

Annonser

2 reaktioner till “Begravning.”

  1. Fint gjort! Men hoppas inte det kraschar fler fåglar på er tomt.. Då måste ni nog söka tillstånd hos länsstyrelsen för begravningsplatsen. Kan kanske se lite skumt ut med massa gravkors ;D å du, man ska utmana sina rädslor lite då å då sägs de :) ha en bra söndag

    Gilla

    1. Ha, ha. Nä vi har redan två salamandrar begravna i rabatten med, men deras kors försvann efter ett tag. Kanske kan hitta på en läskig historia till Halloween ; )

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s