Mobil.

Lördag kväll. Klockan är tio i elva och hela familjen har just gått och lagt sig. När barnen är så här stora (7 och 10) har man inga vuxenkvällar längre. Jo på vardagarna går de och lägger sig tidigare men inte på helgerna. Lite skillnad mot när de var små och la sig senast åtta typ… Fast å andra sidan har vi mycket mer fri tid på dagarna eftersom de pysslar på med egna saker och leker med kompisar.

Ikväll har vi tittat på Robin Hood – Prince of thieves, den gamla klassikern med Kevin Costner du vet. Ville tröttnade och satt med sin iPod och spelade Minecraft istället men Max tyckte det var sevärd. Rätt läskig! Jag hyrde även X-men till Max och Lorax till Ville som de kan kolla på någon dag då vi fick behålla dom en vecka.

Idag har jag äntligen vikt ihop min mobil som jag beställde ifrån Länna möbler för någon vecka sedan. Det var lite svettigt att få ihop alla formerna men det gick till slut.

20120908-225737.jpg
Den fick hänga i sovrummet vid min sida och sminkbord.

Tror vi har bestämt oss nu angående fondvägg i sovrummet. Tapeten i virrvarrsliknande mönster från Eco verkar vara slutsåld hos alla återförsäljare : ( men i senaste numret av Hus & Hem har de en artikel om färg och vi såg en grå nyans som vi fastnade för så det blir nog en målad vägg istället för tapetserad. Visar imorgon. Först ska vi till Ängsjön där Max ska vara med i stafett i orientering. Han ska springa tillsammans med två tolvåringar i klassen H12, Max har mitträckan som ska vara den enklaste. Hoppas, hoppas, att han inte kommer strula till det som förra helgen när han var ute i 1,5 timmar när det borde tagit max 30 min…

Sov så gott och dröm söta drömmar.

Annonser

One thought on “Mobil.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s