Trädgårdsarbete på en söndag.

Halvligger i soffan, helt slut efter att tillbringat förmiddagen med att hacka loss ogräs från grusgångarna i föreningen. 1½ h höll jag på och kan redan nu föreställa mig hur ond träningsvärk jag kommer ha imorgon, oj, oj, aj… Men det är ju fantastiskt med gratis styrketräning så man ska inte klaga!

Vi passade på att ställa undan utemöblerna på baksidan och grillen fick också förpassas till förrådet. D passade på att röja ur och packa om där ute så nu ser det riktigt ordentligt ut. Föreningen fixar en kontainer som vi får slänga allt skrot som alla samlat på sig under ett halvår så nu åkte en barncykel och en trasig snowracer i soporna.

Härliga höstfärger ute fortfarande!

I lördags efter Villes tennis tog vi den vanliga rundan med lördagsgodisinköp på Coop och sedan biblioteket för att lämna tillbaka och låna några nya böcker. Max (10 år) läser just nu serien om den unge tonårsspionen som jobbar för MI6 – Alex Rider av Anthony Horowitz. Det finns en film på den första boken ”Stormbreaker” och jag tror han såg den först och sedan började med böckerna.

Jag hittade tre filmer som jag lånade hem. Otroligt att Biblioteket lånar ut DVD-film gratis. Och i 14 dagar får man behålla dom!

Dom här filmerna ligger i hyllan och väntar på att åka in i DVD-spelaren.

Åh vet du! D lånade hem en iPhone5 från jobbet så jag fick känna och klämma lite! Om jag ska vara ärlig så tror jag inte det lönar sig att uppgradera från 4S, men för mig som har en 3GS blir det en stor skillnad. Den är ju längre, en rad med ikoner till, smalare och lättare. Men kan inte låta bli att tycka att den känns lite plastigare. Jag vet inte om jag tycker att man märker av att skärmen är lite längre heller, men den är ju blixtsnabb! Herre gud, men 3GS känns som en snigel jämfört. Jag har sagt till på jobbet att jag kommer behöva en ny telefon nästa år, så det är budgeterat för det.

Siri var ju rätt kul. Men hon/han finns ju i 4S med förståss. 3D kartfunktionen i innerstan var också cool, men frågan är hur användbart det är. Kan tänka mig att man kan bygga lite häftiga livespel med augmented reality-funktioner.

Annonser

2 reaktioner till “Trädgårdsarbete på en söndag.”

 1. Älskar hyllan! Varifrån?
  Och angående 4S vs 5 så går det bra mycket snabbare på min 5a! Jag blir ibland förvånad över hur snabbt saker kommer upp. Men visst, skillnaden är ju större från 3GS och även 4!
  Är man en nörd så lönar det sig att uppgradera. Jag gjorde det, trots att min 4S inte var äldre än 11 månader. Egentligen bara 1 vecka gammal då jag fick den utbytt pga problem med homeknappen.
  5an är ju så lätt, tunn, snygg… jag är helt enkelt en slav för apple kan man säga :S

  Gilla

  1. Hyllan är en String pocket. Älskar!

   Du inser själv att det låter helt galet att köpa en ny mobil, ursäkta iPhone efter bara 11 månader, va ; )

   Jag håller ut till efter nyår innan jag skaffa en ny. den som väntar på något gott… : )

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s