Modebilder av Lovisa Burfitt för Renault Försäkring.

Hittade det här supertipset på inredningsbloggen Trendenser som jag följer – att ladda ner och printa ut Renault Försäkrings reklambilder av Lovisa Burfitt. Himmel vilken bra idé!

Lovisa-Burfitt-Renault-Försäkringar

Bild: Renault | Ladda ner bilderna från Renaults pressarkiv

Annonser

10 reaktioner till “Modebilder av Lovisa Burfitt för Renault Försäkring.”

 1. Hej. Har två av bilderna från kampanjen, men saknar den på mannen och den på kvinnan som står med benen utsträckta från sidan. Har du möjligen kvar filerna och skulle kunna tänka dig att maila? Skulle bli så fint till vårt nya sovrum. Tack för en bra blogg.

  Gilla

 2. Hej,
  Missade Lovisa Burfitt-bilderna när tipset las upp på Trendenser, men såg i din blogg att du hade hunnit få tag på dem. Finns det någon möjlighet att du skulle kunna maila dem till mig? Vore verkligen supersnällt!

  Tack på förhand!
  Mvh
  Jessica

  Gilla

 3. Hej! Känns som att jag är hur efter som helst, men hittade bilderna nu och är så ledsen för att de högupplösta inte finns kvar längre. Om någon kunde maila bilderna till mig vore jag evigt tacksam!!! min mail är sandradyw@gmail.com

  Gilla

 4. Hej, såg oxå att bilderna i högupplösning är borttagna! Ifall du hann ladda ner dom skulle dunklens dela med dig bilderna tror du? :) jag skulle bli super glad…tack på förhand!

  Gilla

 5. Men åh vilka fina bilder! Var snabbt inne på Trendenser men nu verkar bilderna vara borttagna. Om du hann ladda ner dom, skulle du kunna tänka dig att skicka dom till mig, hade blivit så glad! Tack så mycket på förhand om du skulle kunna tänka dig att hjälpa mig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s