3000 spänn.

Imorgon bitti ska jag slänga ut 3000 kr på mitt fejs. Helt sjukt men jag ska göra en behandling på 4 tillfällen och då kostar det paketet 3000 kronor. Behandlingen heter Glycolic mask och är av märket – mene&moy. Det är en aha-syrapeeling med glykolsyra (25%). Den ska djuprengöra, föryngra, motverka akne, ta bort små rynkor, minska porer och ge spänst och lyster. Fiffigt va! Och jag ska göra 4 behandlingar med 2 veckor emellan.

Jag har ju käkat Tetralysal i drygt ett år nu, men slutade i januari. Tror du inte att direkt blir huden sämre. Inte supermycket finnar, men jag känner att småknottror och ojämnheter kommer tillbaka direkt, främst på hakan och mungiporna : ( Det har varit jättebra så länge jag knaprat tabletterna men det var alltså inte bestående. Riktigt besviken på det.

Jag har bokat en ny tid hos husläkaren, men jag är lite skeptisk till dom. Jag ska be att få remiss till en hudläkare, alt att jag tar det via Sophiahemmet som vi har avtal med via jobbet. Vill fasen inte ha finnar!

Har höga förväntningar på mene&moy-behandlingen nu. Läste den här artikeln och hoppas på bra resultat. Undra hur man ser ut efter behandlingen… ska iväg på möte efteråt… : /

Emma S Wiklund

Den här bilden har jag vid min sminkspegel och som jag tittar på varje dag. Drömmer…

 

Annonser

2 reaktioner till “3000 spänn.”

  1. Men om du besväras av sån hy ska du käka roaccutan. Finns inget annat som hjälper. Tro mig!
    Har gett tipset till flera, käkat själv för många år sedan. Alla är nöjda med resultatet. Kräv den!

    Gilla

    1. Tack för tipset : ) Alla biverkningar som hör till Roaccutan skrämmer lite bara : ) Men jag ska ta och beställa tid hos hudläkare. Fick tips när jag var på Stureplanakliniken. Får se vad dom säger.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s