Födelsedag och kamera.

Idag fyller D år. Vi uppvakade med presenter på sängen och han fick snällt ligga kvar och vänta tills sconsen var gräddade och frukosten framdukad. : )

Födelsedagsfrukost

Efter lunch kom D’s föräldrar och bror med döttrar på fika och middag. Herre jisses vad vi har ätit idag… och då har vi ändå fått ställa tillbaka Citron- och limekakan som jag förberett som efterrätt och ost och kex som jag tänk vi skulle äta till Melodifestivalen. Fick helt enkelt inte plats.

Jag passade på att fundera lite tillsammans med de fotograferande herrarna hur jag ska göra med kameraköpet. När jag var till Fotokungen så berättade killen där att uppföljaren till Nikon D7000, dvs D7100 kommer om ca en månad. Så nu är jag inne på att lägga några 1000-lappar till och köpa den. Fick bonus från jobbet för ”väl utfört arbete” eller något i den stilen, då jag varit ensam på jobbet hela hösten. Kan ju lägga dom slantarna på kameran då. : )

NikonD7100

Bild: Fotosidan.seNikon D7100 Tidningen Foto

Annonser

10 reaktioner till “Födelsedag och kamera.”

  1. Misstänkte nästan det ; ) Fujifilm var såå snygg! Älskade den! Men den är som en pocketkamera fast inte lika liten. Har en liten Canon Ixus 100IS, och den funkar bra som nödkamera. Tror att Nikon1 hade varit ett bättre alternativ (men inte lika snygg) då man har möjlighet att byta objektiv,

   Gilla

  2. Ja, jag har funderat på Nikon 1. Det bra med den är att man kan köpa till en fattning och använda alla nikon objektiv jag redan har. Och jag har sådan beslutsångest… :) Men visst är Fujifilm GRYMT snygg!! Har du sett Nikon Df. DEN ger ha begär!

   Gilla

 1. Den är ju så snygg! Så, varför sålde du?
  Jag måste ha en kamera jag kan resa med i Asien. Vill inte ta med mig min D800. Spelar ingen roll om jag kommer ångra mig, men det är allvarligt talat sjukt skitigt, dammigt. Kostar att lämna in min kamera på rengöring hela tiden.
  Vill alltså ha en liten kamera som inte är tung. Gillade du den här?

  Gilla

  1. Ja, det är nog smartare att sikta på en nivå högre och möjligheten finns att avancera : )

   Ska nog sätta upp mig på intresselistan på måndag!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s