Äntligen vår!

Idag har det varit riktigt vårigt. Inte riktigt så varmt men tillräckligt för att kunna sitta ute och fika på framsidan utan jacka. Så himla skönt!

Jag och Ville har varit på en shoppingtur idag. Efter tennis och lunch drog vi till Plantagen för att köpa 1 blomma att ha med till skolan för ett projekt. Vi hade bestämt att köpa en stickling och jag tänkte att en Pelargon vore väl bra. Det slutade med att vi kom hem med 2 Pelargonsticklingar – Emma och Felix, samt sex stycken miniväxter som vi planterade i en låg glascylinder. Efter det blev det veckohandling.

När vi kom hem satt vi oss alla i solen för fika. Så underbart. Ville som blir som en kalv på grönbete så fort det blir varmare ute sprang runt utan skor på plattorna. Vi passade på att justera sadlar och höja styren på cyklarna med. Vi konstaterade att nästa sommar måste det bli en ny cykel för Max. Kanske även för Ville.

Under tiden jag och Ville var iväg så hade D och Max tagit en promenad och hyrde E.T på vägen hem, så ikväll blir det filmtajm. Nu måste vi sätta igång med middagen, klockan är redan över sju.

Har börjat surfa efter spray tan. Tänkte att det vore ju sjysst att få lite fuskbränna nu när man är som blekast. Någon som kan tipsa om en salong som är bra och prisvärd i Stockholm som gör spray tanning?

Villes-blomstergrupp-innan

Max-och-D-fixar-cykeln

Max-fixar-cykeln

Ville-på-cykeln

Max-på-Inlines-och-Ville

Villes-blomsterbrupp

Annonser

One thought on “Äntligen vår!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s