Pannkakskungen och kuddkrig.

Ikväll fick vi ett telefonsamtal från en glad och upprymd Max, så skönt! : ) Idag hade de haft Sommarkollofestival där alla Barnens Ö-kollon samlades och hade diverse festligheter för sig. Bland annat kuddkrig. När vi tittade igenom Barnens Ö’s Facebookfeed såg vi plötsligt Max på bild, svingandes kudden. Så roligt! På söndag kommer vi åka och hälsa på och eftersom man inte får vara på området tänkte vi ta med oss honom och äta lunch på en restaurang i närheten. Det ska bli så mysigt! Sedan kommer han ju hem på onsdagen.

Han berättade också att dom lekt Sanning & Konsekvens och att han valt konka och blivit tillsagd att krama den tjej som han tyckte bäst om i sällskapet. Ha, ha. Jag är lite stolt att han berättar det för mig. Bådar gott inför framtiden. ; )

936426_524159977649133_504718248_n 971977_524160140982450_909120849_n

Foto: Barnens Ö

Ville, som numera tituleras Pannkakskungen, fixade middagen idag. Om du är uppmärksam kanske du noterat hans finger i det blå glaset. Det blev en liten arbetsskada kan man säga. Eller två blev det till slut…

Han var inte helt sugen på att vara fotomodell men ljuset var så himla bra där vid fönstret så jag terroriserade honom, he, he.

DSC_0859 DSC_0862

Imorgon har vi halvdag på jobbet så jag sitter hemma och jobbar. Ville får vara ledig så han kan sova ut ordentligt. Nästa vecka ska han på dagtennisläger måndag till torsdag, klockan 9-16. Vi får se hur det går. ; )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s