Det känns som lördag.

Max-torgvantar-mobil-laptopMax tittar på Sherlock via Netflix. (Mössan är inte på för att gömma håret, det är bara coolt ; )

Imorse vid frukosten sa Ville – ”Det känns som lördag idag…” Ja, tänk om det ändå vore lördag idag och vi hade ytterligare en dag ledigt. Så känner vi alla här hemma idag. 4 dagars arbets-/skolvecka hade väl inte varit så tokigt hörrni politikerna?

Idag har vi inte gjort många knop. Förstår ärligt talat inte vart tiden tar vägen när man är ledig, men vi har åtminstone kommit till skott och blekt Max hår. Han tycker att hans blonda rufs blir så mörkt på vintern och han identifierar sig nog med att vara den där näst intill vithåriga killen. Han har alltid stuckit ut i mängden med sitt ljusa hår, så jag förstår honom. Om något år kommer han kanske in i den mörka fasen och vill färga svart..!

För snart ett år sedan fick han bleka håret för första gången, då använde vi Schwarzkopf Blond i nyansen L101 Silver Blonde och håret blev mer silverfärgat. Coolt till hans ljusa hy!

Idag tog vi L’Oréal Paris les Blondissimes Préférence Very Platinum, den blev inte lika bra tycker jag. Mer gul ton, så nu får han köra med silvershampo ett tag så kanske det blir bättre. Han själv är jättenöjd, men jag tycker den förra färgen var bättre. Men så himla smart att jag skriver ett blogginlägg om detta så jag kan gå tillbaka nästa vinter då det kanske blir dags igen. ; )

Tycker du det är ok att färga/bleka håret när man är så ung som 11-12 år?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s