Att blogga om sina barn.

Max-och-Ville-med-halsont
Max pysslar om sin lillebror som var hängig och fick stå över biobesök.

Brukar du blogga om dina barn och lägga ut bilder på dom i din blogg? Händer det att deras kompisar i skolan googlat och fått träff på honom/henne i din blogg och kommenterat typ ”Jag vet vad du gjorde i somras.” Jag vet vart du köpte ditt gosedjur.” i ett kanske retsamt tonläge, iaf på ett sätt som ditt barn inte uppskattade?

Jag gillar ju att berätta om mitt liv, och mitt liv inkluderar i allra högsta grad mina barn så det känns svårt att ha en personlig blogg utan att ta med dom. Men jag förstår ju självklart att om dom inte vill att deras vänner ska kunna läsa om vad de gjort i sin mammas blogg, ja då får jag respektera det.

Annonser

4 reaktioner till “Att blogga om sina barn.”

  1. Jag har oxå funderat på den där frågan & tycker att det ska respekteras om dom inte vill ”läggas ut”. Mina kids är rätt små än men snart kommer det nog börjas diskuterar om man verkligen bör fortsätta med bloggen om familjelivet. Min blogg kommer bli otroooligt tråkig när jag lägger ner.. Men tänk om mina barn skulle börja blogga om mig som mamma & som person, vad jag sa, vad jag åt, vad jag gjorde osv på dagarna. Det kanske inte skulle uppskattas så värst mycket 😜 är det något typ av skydd om man har lösenordskyddat bloggen? Då borde väl inte folk kunna googla fram dom bilderna? Eller?? // Lotta

    Gilla

    1. Du som har lösenordsskyddat din blogg är trygg. Inget indexerads på Google. Men jag vill ju att min blogg ska indexeras eftersom det är ”min bransch” liksom : )

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s