Norrfällsviken och Skvalpudden.

DSC_3548

I tisdag kväll kom vi fram till Lotta & Daniel i Norrfällsviken och det blev ganska snart ett besök ner till Marinan för att få i oss lite mat. Vädret var som du kan se på bilderna, toppen. När vi kom tillbaka till stugan hade mamma kommit dit och vi blev bjudna på syrrans goda annanaspaj. Även Daniels föräldrar och bror gjorde oss sällskap.

DSC_3554
Ville och Tillan på väg hem från Marinan. 

Skvalpudden 31 juli

Om man åker/går upp genom campingen i Norrfällsviken en bit mot havet tills man kommer till en stor parkering, hittar man där en vandringsled till bland annat Skvalpudden på ca 1,5 km. Den tog vi och gick på torsdagen. Det blåste på friskt och vi tog en fika i vindskyddet ute på udden där vi studerade naturens krafter. Rejäla vågor var det.

DSC_3566DSC_3569DSC_3582
Framme.

DSC_3594
Fikapaus.

DSC_3586
Man kunde skriva sitt namn med kol på vindskyddets väggar.

DSC_3614 DSC_3619 DSC_3621 DSC_3631
Syster med familj.

DSC_3638
Vi.

2 reaktioner till “Norrfällsviken och Skvalpudden.”

  1. Hej! Såg i din blogg att du köpt en riktigt snygg kameraväska från Ebay. Är sugen på en likadan väska och tänkte kolla med dig hur du tycker att väskan är? Köpte du svart eller brun? Om du köpte den bruna är jag väldigt nyfiken på hur den färgen verkligen ser ut då det är svårt att se på bilderna. Skulle vara så tacksam om du har möjligt att svara på dessa frågor!

    /Anna

    Gilla

    1. Hej Anna. Förlåt för sent svar! Jag har den svarta väskan och den fungerar bra till min Nikon D7100. Har oftast mitt 50mm på och en 16-85 zoom i med. Lite tajt är det men funkar. Det är väl inte direkt äkta läder, men har inte stött på någon bättre än så jag är nöjd. : )

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s