Halloween 2014.

Max-med-vampyrögon

Tanken var att Max skulle ha dom här linserna på Halloween. Han hade även tänkt gå runt med dom hela dagen på Comiccon, där vi tillbringade hela fredagen, men jag tror de var för obekväma för de kom aldrig på.

D, Ville och jag tog bilen hem från mässan lite tidigare än 12-åringarna. Vi tyckte nog inte den var lika bra som förra året, men Max och hans kompisar verkade nöjda när de kom själva med buss från Kista framåt 17-tiden.

Vi hade inte samma ambitionsnivå i år för Halloween vilket var himla skönt. Vi beställde hem pizza från lokala pizzerian. Sedan blev det snask framför en läskig film – The others.

Ville och två klasskompisar drog ut på Trick or treat-runda när filmen skulle på, vilket ju passade himla bra då den inte är att rekommendera för en 9-åring. Ville var utklädd till Enderman från Minecraft. När han om hem berättade han att han fått en del frågor om vad han skulle föreställa, ”Ett paket?” En kartong?” ”En riddare?” Ha, ha. Jag skrattade gott!

Idag har vi mest tagit det riktigt lugnt. En av Max kompisar sov över, så efter han åkt hem vid 12-tiden åt vi pizzarester och sedan slängde vi oss i soffan framför Maleficient med Angeline Jolie. Ungarna var så neggo till mitt filmval, men tror åtminstone Ville tyckte den överträffade förväntningarna. Jag tyckte den var helt ok. Kul med den vinkeln på Törnrosa-historien.

Halloweenmiddag2014
Vänster: Alla grabbarna inkl Ville som till sin syora lycka fick vara med. | Höger: Ville i svarta lådan med sina 2 kumpaner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s