Recept på Photoshop.

Jag har ju tidigare skrivit att jag hittat en skatt på Moderskeppet med en massa fantastiska kurser i bland annat Photoshop och Camera Raw. De delar även med sig av ”recept” till Camera Raw, så jag har sparat ner ett par som jag lagt på min ”dagens” av snödropparna som dykt upp i trädgården. Upptäckte dom faktiskt redan förra helgen, men idag hamnade de på bild.

Ovan är min egen raw-inställning och här under ser du 6 stycken från Sanna på Moderskeppet. Jag har inte gjort någon anpassning till just den här bilden utan tagit inställningarna rakt av. Fantastiskt verktyg det där Camera Raw!

Photoshop Raw recept 3Photoshop Raw recept 2Photoshop Raw recept 1

Ville har varit på tennis idag och jag följde Max till tandläkaren (yes, tandläkaren jobbar lördagar). Till Max stora lycka verkar den där välbehövliga tandställningen närma sig. Nya foton togs idag som ska skickas med remiss till specialist. Så hoppas vi att käken växt tillräckligt mycket för att det ska finnas plats att justera tänderna. Han har en mjölktand kvar som ska bort, så han fick order om att vicka på den mycket.

Daniel sliter på vinden och målar. Nu är det nära, nära. Han målar med Nordsjö Ambience Xtramatt, vitt i taket och ena gaveln, så ska vi bara bestämma oss för en färg till andra gaveln, där vi vill ha en fondvägg. Jag är inne på petroliumblå. Har insett att det är en väldigt trendig färg just nu. Jag som trodde jag kommit på det helt själv. Pyttsan. Man blir omedvetet påverkad verkar det som för nu är hela Pinterest och inredningsbloggarna fulla av blå väggar. Se min inspirationsboard.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s