Söndagsutflykt till Artipelag.

13 grader varmt och sol har vi haft det idag. Blåsigt dock, men riktigt härligt med sol och värme. Vi hade bestämt redan i fredags att vi skulle ta en tur till Artipelag i Gustavsberg. Där visar de just nu en utställning som heter Earth matters och så här kan man läsa ”Utställningen Earth Matters är en väckarklocka för hur vi överkonsumerar vår jords resurser, men också en hyllning till densamma.”

Som ofta på konstutställningar saknar jag ordentlig förklarande text till verken. Vi lyssnade på en guide som berättade om några och vi fick en fin bok, men där massor av bilder/verk saknade egen text. Är ju roligare när man får förstå hur konstnären tänkt.

Efter utställningen fikade vi i caféet och innan vi åkte tillbaka, sprang killarna en tipsrunda som mer liknade orientering, så som de for fram. Ville klagade på kartan att den inte var skalenlig. Ha, ha.

Imorgon så får de åka på orienteringsträning. Har gjort ett uppehåll för tråkigt väder och mitt nya jobb, men nu är det dags att komma igång för dom känns det som.

Imorgonbitti blir det gymmet! Har vilat i helgen, har ”röda veckan” och värsta dagen idag, så jag var inte så sugen, men nu längtar jag till det blir morgon, trots att larmet ringer 5:00! Imorgon blir det överkropp.

Ha en skön söndagskväll.

Max på promenaden, ArtipelagArtipelag, konstverk Artipelag, lampor av skräp Artipelag, tipsrunda med orienteringsmood

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s