LAN-party, sängbyte och tandställning.

Oj, vad dagarna bara går. Nu är det snart helg igen, påskhelg och vi kommer åka upp till Höga Kusten en sväng. Jag och D är inte lediga något mer än helgdagarna så det blir fredag-måndag, men då hinner vi med en sväng till syster, bror, mamma och så pappa.

I helgen hade Max bjudit in 3 kompisar till övernattning med dataspel på schemat. Han bjöd på hemmagjorda subs, a’la Subway. Dom blev supergoda! Minst lika bra som originalet om du frågar mig. Vi köpte nybakade baguetter som vi delade på hälften och sedan snittade upp på ena sidan. På min hade jag kalkon och pepperonikorv och ost. In i ugnen på grill en stund tills osten smält något. Ut och lägg på sallad, röd lök, tomat, gurka och vitlökssås. Vik ihop och njut.

Killarna fick själva göra iordning sin macka och välja vad de ville ha på.

De satt uppe och spelade till kl 4:30 då jag vaknade till och skickade ett sms upp till Max på vinden att nu var det nog dags att stänga ner. Så kl 5:00 sov dom som stockar och vi fick väcka gänget vid kl 11 dagen efter för att komma ner och äta lite frukost innan föräldrarna kom och hämtade kl 13. Ville hade sovit över hos en kompis så han kom hem strax därefter.

På eftermiddagen tog vi en tur till Barkarby för att kolla in soffor för vinden. Vi började på Mio där vi inte hittade något. När vi skulle åka vidare kom vi på varför det var så galet mycket folk ute. Löningshelg. Det är helt sjukt att alla ska ut och handla på en gång lönen kommit in. Så vi gav upp och åkte hem och fikade istället.

Igår kväll så bytte vi sängar mellan barnens rum så Ville fick Max’s loftsäng och Max tog Villes vanliga. Kul med lite förnyelse och skönt att inte behöva köpa nytt hela tiden. Max önskar sig dock ett större skrivbord, så en ny bordsskiva måste vi nog komplettera med. Han får inte riktigt plats med alla datagrejjer nu.

Idag har jag jobbat hemifrån på förmiddagen och vid lunch följde jag med Max till tandregleringen i Vällingby för första besök inför tandställning. den 14 april ska han dit för att sätta in den. Blir räls både uppe och nere och den kommer troligtvis att sitta i 2 år. Efter det limmar man en tråd bakom framtänderna som sedan ska sitta i 10 år!

Kommer bli så annorlunda att se honom med räls…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s