Hipp, hipp, hurra! Ville 10 år ida’!

Idag firar vi Ville som fyller 10 hela år! Han blev uppvaktad på sängen med sång och presenter och han hade nog legat vaken en bra stund innan vi smög in och vrålade trots att han somnade typ jättesent igår kväll för han var så spänd.

Ville öppnar paket
”Jag tror jag vet vad det är Max.”

Ville testar AKG-lurar

Till frukost blev det så klart marsipantårta, vad annars? Nya lurarna från AKG testades och pappan var spänd på att få provlyssna.

Ville testar sina AKG-lurar
Bra tryck i dom där. 

Ville laser-PAX

Alla böckerna i PAX-serien packade han upp. De två första har han redan läst, men de är så himla bra så han ville ha dom ändå för att kunna läsa om dom.

Han började redan vid frukostbordet med första kapitlet av Mylingen. Sedan följde boken med till skolan och där blev det 4 kapitel och nu sitter han i soffan och har avverkat ytterligare 4!

Max läser PAX-böckerna
Max lånade första boken och testläste lite.  

Klockan 5 hade vi bord bokat på TGI Fridays och vi möttes upp alla på Centralen. Max och Ville tog pendeln in till stan själva och så sammanstrålade vi där. Himla smidigt med så stora barn!

När vi kom hem hade Ville en massa grattistelefonsamtal att svara på och de äldsta två herrarna i familjen skyndade sig till spelkonsollerna. Jag och födelsedagsbarnen hänger i soffan. Jag med en dator, han med en bok. : ) God start på helgen!

Annonser

2 reaktioner till “Hipp, hipp, hurra! Ville 10 år ida’!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s