Gårdsbutiken i Nordingrå, Trollarviken i Norrfällsviken och Rövarbyn i Skule.

Nu är vi uppe och semestrar i Höga-Kusten! Vi kom upp i onsdags kväll till mamma. Igår var vi till Rövarbyn med syster & Co. Vi tog en behövlig sovmorgon då Ville hade jättejobbigt med sin allergi mot gräs och vi somnade nog inte förrän efter 3 på natten/morgonen. Men nu är jan igång med medicinen och får absolut inte sluta ta sina tabletter även fast det känns bättre.

Idag åkte vinst till Norrfällsviken. Vädret började lite så där men vi tig FN sväng till Trollarviken och väl där var det ju superskönt! Massa sol och vinden låg på åt rätt håll. Grymt härligt!

IMG_0726

Sedan drog vi hem till mamma för att göra iordning oss för restaurangbesök på Gårdsbutiken som man hittar i Själand, Nordingrå. Vi åt Göteburgare, Boruf Bourguignon och Dagens grillade nötkött som var entrecote. Tilli och Lola åt pannkakor. Alla var mycket nöjda och tallrikarna renskrapade när vi gick.

Handlade också med oss ätbara presenter till våra snälla grannar som tittar till våra gerbiler när vi är borta. Köpte även med nybakat bröd och lite godis som vi tryckt framför en film ikväll.

Imorgon ska vädret bli sämre och vi kommer nog fortsätta med projektet vi påbörjade igår kväll genom att riva en bro och trapp till mammas källare som var ruttna. Imorgon får det bli återuppbyggnad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s