Bildspel från vår Norrlandssemester.

Det blir så himla massa bilder så jag testar att skapa ett bildspel med bilderna från våra dagar uppe i Höga Kusten. Vet att de kommer lite väl sent, var ju 15-20 juli vi var uppe men nu till slut kommer bildbevisen!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi bodde hos mamma i Omne där vi plockade smultron med syster-yster och kids. Ville hittade några språklexikon i mormors bokhylla och började plugga franska. Vi åkte till Trollarviken med syster och familj där vi solade och vissa tog sig ett uppfriskande dopp i havsviken. Vi besökte Rövarbyn i Skule där det åktes ”vevbåt”, elbilar, spelades pingis utomhus. Vi åkte till pappa i Jäppling där vi fick träffa på sötaste, busigaste lilla Elsa. (Ja, hon är döpt efter Frost-Elsa av Lola ; ) En blandning mellan gråhund och jämthund. Vi hälsade även på lillebror i Ullånger och vi besökte Gårdsbutiken där vi åt gott.

Efter norrland höll vi oss hemma några dagar innan vi drog iväg till stugan några dagar. Nu har vi varit hemma i några dagar och laddar batterierna inför vår vandring i Grövelsjön till veckan.

Bildspel från vår Norrlandssemester.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.