Lagerhaus-love, soffpotatisar och uppgradering.

Lagerhausfavoriter
Hittade allt detta snygga på Lagerhaus.se, imorgon blir det ett besök i MoS!


Idag är sista dagen på julsemestern. Försöker ignorera faktum och peppar mig själv med hur toppen det är att börja med en kortvecka. Halvdag på tisdag och helgdag på onsdag.

Vi har gått hemma och skrotat flera dagar och jag skäms lite för att säga det, men vi älskar det. Bara slappa, spela dataspel, slötitta på tv, surfa, youtubea. Jag och D har ju iofs besökt gymmet lika flitigt som vanligt, men i övrigt har vi inte presterat mycket.

Igår tog vi och beställde både ”skalet” på Superfront.com till vår nya Bestå tv-bänk från IKEA och även nya källsorteringskärl till under köksbänken från Barahandtag.se.

Luckorna till tv-bänken kommer vara i möstret ”Illusion” och så kör vi på toppskiva samt sidor och handtagen ”Holy wafer” i mässing. Beställde först koppar, men ångrade mig och har mejlat och hoppas på att få byta.

Sopkärlen blir 2 st vägghängda varianter med två 10 litershinkar i vardera. Får alltså 4 kärl istället för idag då vi har två större och en jättesmal hink. Vill kunna sortera allt direkt, dvs hushållsopor, platsförpackningar, plåt och så glas. Mycket enklare för tonåringen som har ansvar för soporna här hemma och hoppas på mindre gnäll. ; P

Idag har jag ordnat upp lite i garderoben i hallen och i tvättstugan. Kom fram till att vi behöver komplettera vårt elfasystem med två ytterligare korgar och en skohylla till.

Ja men just ja! Vi har ju shoppat mer i mellandagarna. Tvättmaskinskrället gick ju och pajjade. SOm tur var hade jag hunnit tvätta maskinen med alla strumpor. Phu! Nu får vi härda ut till på fredag då den nya ska komma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s