Ny ansiktsserie med anti-age i budget-lyx.

Apoteket har just nu medlemsdagar med 40% rabatt på sina egna varumärken och ett är Apoliva som kommit med en ny lyxig anti-age serie som jag passade på att spana in – Apoliva Anti-age Advanced. Köpte serumet och ögonkrämen och så fick vi prover på dag- och nattkrämen på jobbet. Jag har inte velat byta märke då jag kört med Dermalogica i flera år och har en väldigt besvärlig hud men kunde ju inte låta bli när det var så bra erbjudande!

Oljeserumet känns jättehärligt och gillar konsistensen på ögonkrämen. Vill gärna att den ska kännas lite tjockare och inte vara för tunn. Oljan har en lite speciell förpackning dock, en pipett. Man trycker på den rundade knappen som suger upp oljan. Oljan är lättflytande så man kan inte droppa den på fingerspetsarna för då liksom rinner den mellan fingrarna. Jag har testat att droppa direkt på ansiktet eller nere i handflatan, vilket fungerar mycket bättre. Alla produkterna doftar milt parfymerat, gott! Inte tantigt och inte för parfymigt.

Har beställt nattkrämen nu efter att bara ha provat det natt, dagkrämen var tyvärr slut i webbshoppen, men ska gå in på apoteket och köpa den. En dag kvar på medlemsdagarna – skynda fynda! ; )

Alla produkter i serien är iofs nedsatta just nu till 149 kr styck, oavsett tidigare pris och det gäller till tisdag 3/4. Dagkrämen kostar 179 kr och nattkrämen 189 kr ordinarie. Rätt mycket billigare än Dermalogica, men de känns (den lilla tid jag testat) minst lika bra. Serumet ligger på 199 kr och ögonkrämen 169 kr.

Här finns alla produkterna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s