11 timmars 11 års gamingkalas 11 juni.

Idag, dagen efter skolavslutningen, har Ville bjudit in 7 kompisar till 11 timmars 11 års gamingkalas den 11 juni. Kul när man lyckas pricka in siffrorna så. De skulle väl ha varit 11 st också, men det hade vi aldrig pallat! När jag tänker efter är vi ju faktiskt 11 personer med Max, D och mig. Ops!

Kalaset startade kl 12 och pågår alltså fram till kl 23 ikväll. Alla har med sin egen dator och en har även med sig sitt Playstation, så nog ska det bli spela av där uppe på vinden.

Det blev en liten kompromiss då Ville önskade sig ett övernattnings Lan-party. Men det är ganska ansträngande för oss övriga i familjen med så många kids som sitter och spelar hela natten och lever rövare så jag föreslog istället att de ju kunde spela en hel dag istället. Och det gick hem. : )

Nu är kl 16 och de stack precis ut en sväng för att köra lite King på skolgården. Känns lite bra att de faktiskt kommit ut i friska luften lite också och inget tjat från vår sida utan de kom en elefanthjord nerför trappan och fortsatte tjoandes ut genom ytterdörren. Kors i taket!

Vid 18-19 har vi tänkt bjuda på grillade hamburgare till middag och så blir det lite snacks framför spelkonsollerna igen innan det är dags att plocka ihop alla grejjer och bege sig hemåt.

11timmars11arsgamingkalas_pannkakslunch
Pannkakstårta till lunch öppnade kalaset.
11timmars11arsgamingkalas_paketoppning
Presentöppning. Inte helt oväntat en hel del varianter av kuber.
11timmars11arsgamingkalas_pannkakstarta
Pannkakstårta med jordgubbar serverades till lunch.
11timmars11arsgamingkalas
Gaminghålan, fast på vinden.

Hurra-bokstavsballongerna kommer från Lagerhaus som jag lyckades beställa hem i veckan. De har varit slutsålda ett tag men såg via Instagram att de fått in några i lager igen så slängde snabbt en order. Tråkigt dock att de inte går att tömma på luft för att kunna sparas och återanvändas senare…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s