En svala av bläck och nyfrissad.

Har i många år funderat på vad jag skulle tatuera. När jag var kanske 20, tatuerade jag mig i Sundsvall med en egenritad symbol som jag först tog fram som logotyp till min sajt – Myths & Legends (nedlagt projekt sedan många år nu).  Jag gjorde den på Cliffords i Bredsand och den blev väl inte riktigt lika fin i detaljerna som jag hade tänkt, men tror inte det fanns så tunna nålar på den tiden. Eller så hade han bara stora fingrar. hehe. Har väl inte skämts för den direkt, men den har liksom inte kommit till sin fulla rätt. Placeringen var också lite väl långt bak på vristen och innan sommaren slog det mig att jag ju kanske kunde göra en ny, snyggare över den. En svala som påminner mig om Jäpplingssomrarna.

Har följt Salong Betong ett antal år på Instagram och har även varit uppskriven på en mejllista där jag innan sommaren fick ett mejl att det fanns lediga tider. Jag slängde iväg ett mejl, utan speciellt stora förhoppningar att få en tid då jag vet att de är väldigt efterfrågade, men så fick jag svar av Annie och en tid var plötsligt klar i augusti! Kolla in hennes Insta!

Så nu sitter jag här med en helt otroligt fotorealistisk svala på min högra vad, och kan inte se en skymt av den gamla som är täckt bakom svansen.

Nu är det en vecka sedan och jag har tvättat den med milt tvål – använder Cetaphil Gentle Skin Clenaser och smörjer den med en salva som jag köpte på salongen – Epi ta2 som jag hittade på Lyko nu när jag googlade.

Nu, 7e dagen efter, så kan jag känna en antydan till skorpa och det lossnar även lite svarta bitar när jag smörjer den. Hoppas inte att det är den djupa färgen dock.

Eftersom jag är ständigt kladdig på benet är det lite kämpigt med vilka kläder jag ska ha. Börjar ju bli lite kallt så här års med, men har kört ”fladderbyxor” och klänning so far. Jag hoppas att jag kan ha vanliga tajta byxor på fredag då jag ska träffa en fd kollega för en AW efter jobbet…

Har fått tagit det lugnt med gymmet de första dagarna med för bakterierisken, men har ju lite svårt att hålla mig borta så har faktiskt lagt över en plastfolie och så på med tightsen. Tänker att det bör hålla.

Sedan har jag ju varit till frisören också och spenderat en massa pengar. Herre jisses! Bokade in mig på Creative Headz som jag sett i så många poster i mitt Insta-flöde. Vågar faktiskt inte berätta vad notan slutade på, men la en bottenfärg, kall-beiga slingor och så Redkens variant av olaplex-behandling. Fick iofs ett glas Cava!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s